fundacjadeyny.pl

fundacja deyny

Zadzwoń: 721-144-144 | 722-144-144

Akademia Deyny

Akademia Piłkarska Deyna nie jest typowym klubem piłkarskim. Prowadzimy treningi indywidualne dla dzieci i młodzieży. Na nasze zajęcia może zapisać się każdy niezależnie od wieku ! Nie organizujemy naborów i nie “podbieramy” zawodników z innych klubów ! Głównym celem APD jest podnoszenie indywidualnych umiejętności piłkarskich dzieci i młodzieży. Zajęcia odbywają się pod okiem wykwalifikowanej kadry trenerskiej z licencjami UEFA A oraz dietetyka. Zajęcia prowadzone są indywidualnie lub w małych grupach, maksymalnie do 4 osób.

Trening indywidualny – PIŁKARSKI …  możliwość doskonalenia techniki piłkarskiej, sposobu poruszania się w po boisku, poprawa skuteczności w uderzaniu na bramkę  i w sytuacja jeden na jednego. Przede wszystkim jest to czas na poprawę elementów piłkarskich które w przyszłości pomogą piłkarzowi w zdobyciu upragnionych celów.

Trening indywidualny – MOTORYCZNY … najlepszy i najskuteczniejszy czas na poprawę zdolności motorycznych to wiek wczesnoszkolny i szkolny. W tym czasie trener pracując z młodymi zawodnikami  skupia się na polepszaniu takich cech jak: szybkość, siła, zwinność, gibkość, skoczność, koordynację, stabilność. Płynące korzyści z takiego treningu przekładają się bezpośrednio rozwój osobowy zawodnika w piłce nożnej.

Trening indywidualny – BRAMKARSKI … to profesjonalny trening bramkarski dla zawodników w każdym wieku i na każdym poziomie zaawansowania. System szkolenia jest oparty na nowatorskiej metodologii gdzie głównym akcentem jest poprawa technika bramkarskiej, a następnie wykorzystaniu jej w taktyce bramkarskiej. Jesteśmy w stanie pokazać i nauczyć każdy element techniki bramkarza, a jednocześnie być wzorem dla każdego bramkarza.

Zapewniamy
– wykwalifikowaną kadrę trenerską z wieloletnim doświadczeniem
– boisko ze świetnie przygotowaną naturalną murawą
– małe grupy – maksymalnie do 4 osób
– treningi minimum raz w tygodniu
– nowoczesny sprzęt treningowy
– nowatorski system szkolenia
– wsparcie dietetyka

Niech zapłonie w Tobie talent Deyny!
Zapisz się do akademii

721 355 355 / 722 355 355